maanantai 27. kesäkuuta 2016

Treenilomalla Helsingissä!


Heipsaan!

Perjantaina 17.6 mä lähdin Oulusta yöjunalla kohti Helsinkiä ja treenilomaa, sillä olin matkustamassa valmentajien luokse treenaamaan! 
Lauantaina treffattiin valmentajani kanssa heti aamusta ja suunnattiin yhdessä kohti meidän tiimin ''kotia'' eli mayor's gymiä. Treenattiin ensin valmentajan rintatreeni josta sain myös paljon vinkkejä omiin rintatreeneihin. Ja seuraavana vuorossa olikin mulle jalkojen tappotreeni! Hyvin saatin tuntumaa pakaraan ja reisiin ja kyllä hapottikin treenin jälkeen!

1. Hack kyykkyä leveällä jalkojen asennolla
2. Pystyprässi
3. Smithkyykky kapealla + askelkyykky ristiintaakse (superina)
4. Loitontajalaite etukenossa + kuminauhalla kyykkykävelyä sivuttain (superina)

Montaa liikettä ei tarvittu, koska tehtiin useita sarjoja ja monta toisto per sarja. Mitään tarkkoja sarja+toisto määriä en siinä koomassa edes onnistunut laskemaan! 

Loppupäivä mulla menikin kierrellessä pitkin Helsinkiä. Pakko myöntää oli kyllä ihan turisti olo kun ei tienny yhtään mihin päin mennä, mutta google maps pelastaa aina!(;
Illasta lähdin vielä mayor's gymille katsomaan Timon ja Saran jalkatreeniä ja kuvailin samalla Saran treenin snäppiin. Ja kyllä sai paljon vinkkejä ja motivaatiota omiin jalkatreeneihin kotiin. Harmi vaan kun Raahen salit on ihan eri tasoa kuin mayor's, mutta kyllä meidän salilta kuitenkin perus laitteet löytyy ja treenaamaan pystyy hyvin, en valita!(:


Sunnuntaina meillä olikin badass fitness tiimipäivät mayor's gymillä! Mutta ennen sitä käväsin kampissa moikkaamassa johanonfitness blogin kirjoittajaa Johannaa! Johanna kirjoitta omaan blogiin meidän tapaamisesta: Johannan blogiin pääset tästä! Aivan ihanaa oli kyllä nähdä Johannaa, kun ollaan juteltu somessa.

Kuvasta kiitos SKM photo. IG: official_skmphoto






























Tiimipäivät aloitettiin tsekkaamalla tiimin sisäiset asiat läpi ja esiteltiin ketä me ollaan. Seuraavaksi päästiinkin treenailemaan, itse treenasin selän muutaman bikini fitness tytön seurassa! Paljon tehtiin ylätaljoja erilaisilla variaatioilla, leuanvetoja ja muilla selkälihaslaitteilla. Hyvä treeni saatin aikaan tyttöjen kanssa ja sainkin hyviä vinkkejä tytöiltä!
Treenin jälkeen kanat & riisit nassuun ja poseeraus treeneihin. Hieman jo katsottiin minunkin pose asennot läpi kahdestaan valmentajan kanssa, ja jopa ihan hyvää palautetta sainkin, mutta vielä on monta vuotta aikaa hioa poseerauksia ja esiintymistä!

Snäpissä nimiella katariinakn.
Seuraavaa tiimipäivää odotellessa!(:

- Katariina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti